Нападателят на Ботев Враца – Дориан Бабунски, беше избран за Играч на 18-ия кръг в efbet Лига. Той разкри, че очаква добри новини за себе си и клуба си през трансферния прозорец.

Emona Tsoncheva / LAP.bg
13 снимки

„Искам да благодаря на всички, които са гласували за мен. Горд съм за това, което правя, както и целия отбор. Имам амбиции, както всеки един футболист. Винаги иска да отиде в по-голям отбор. Засега съм фокусиран над последния кръг.  Очаквам да предложим добра динамика, както в последните мачове. Показахме, че можем да доминираме в много фази на играта”, каза нападателят.

„Още не знам нищо конкретно. Знам, че има интерес. Засега цялата ми концетрация е върху последния кръг. Благодаря за интереса и на медиите, че пишат за него. Засега няма нищо конкретно. Очаквам добри вести за мен и Ботев Враца през зимния трансферен прозорец. Ще видим най-добрата опция. Може да е в България, може и в чужбина”, добави Бабунски.

„Имам за цел да стана голмайстор на първенството. Всеки нападател трябва да го има. Ботев Враца ми помогна да вкарам 8 гола. Със сигурност 2021 година беше най-добрата на мен. Върхът на моята кариера беше повиквателната за националния отбор”.

„Нормално е да има трудности. Не само Ботев Враца, а и всички отбори в дъното на класирането. Мисля, че ЦСКА може да спечели титлата. Още е рано да се каже, кой ще е шампион”.

„Заслужаваме да сме там, където сме с Македония. Чакам този момент от дете. Само искам да благодаря на селекционера и цяла Македония. Може би ни се падна най-трудният съперник в квалификациите. Имаме голяма амбиция да се справим. Имаме и добър пример от България”.

„Баща има голямо влияние върху моята кариера. Имаме нормална комуникация и си помагаме много. Лично аз и баща ми ще говорим, за да намерим най-добрата опция за мен. Няма да гледаме цветове и сантимент, а да се развия като играч”.

„Тренирахме заедно с някои футболисти на Реал Мадрид. От моята генерация има играчи на много високо ниво – във Висшата лига и в Италия. Един от най-големите нападатели ми беше треньор – Фернандо Мориентес”, разкри той.

„Пожелавам си успех на Ботев Враца. Почивката ще я изкарам със семейството”, завърши Бабунски.