Бившият играч на Левски Емил Ангелов сподели коментара си за първата контролна среща на „сините“ в Турция и загубата от Вашаш с 2:3. Той даде мнение и за евентуалното привличане на Карлос Охене на „Виваком Арена - Георги Аспарухов“.

„В първата контрола видях някои добри неща в играта на Левски. Като за първи мач се представиха добре момчетата. Резултатите в тези двубои не са важни. Ясно е, че трябва да натрупат още сили и се работи в тази посока. Физически другите отбори са с една идея по-добре, но те се подготвят от повече време. Това беше първи приятелски мач и не може да правим генерални оценки. В нападение трябва да се работи повече. Като се загуби топката - трябва по-бързо да с е върне нейното притежание. По-бързо трябва да се изграждат атаките. Да се вдигне темпото на игра и динамиката в действията“, започна Бабангида пред "Мач Телеграф".

„Може и да се стигне до продажбата на още един играч, ако има солидна оферта. Реално, Левски има финансови проблеми и се работи в посока за решаването им. Ако са добри парите, то може да има още някой изходящ трансфер, но дали ще се намери достоен заместник на дадения играч  - не мога да кажа. Този отбор на Левски е добър. Има дупки, които трябва да се попълват, но не са особено много. Говори се, че ще подпишем с Карлос Охене. Той има доста голям опит по българските терени. Може да покаже доста добри неща на „Герена“. Много е важно да пасне на колектива и стила на игра на Левски. Ако това успее да го направи, може да е от голяма полза на клуба. И да бъде доста добър заместник на Андриан Краев. Охене е по-пъргав от него и има доста други детайли, в които е с една идея по-добър. Най-вече с опит. Краев също е много добър футболист и го уважавам, но той е взел своето решение. Честно казано ще му бъде изключително трудно", каза още той.