Бившият играч на Левски Емил Ангелов сподели пред „Мач Телеграф“ впечатленията си от победата на „сините“ над Черно море с 1:0. Той заяви, че тима ще успее да победи и в следващата среща, когато гостува на Берое.

„Доволен съм от представянето на Левски и победата с 1:0. Беше ясно, че „сините“ са по-класни от Черно море. Първенството се разви много добре Локо Пд и Черно море до този момент. Това е основната причина да са в челото, а не, че са толкова силни. Не са по-класни от Левски, ЦСКА и Лудогорец. Те са силни отбори и ще бъдат вероятно в Топ 6, но не притежават повече класа от останалите.

Пролича си кой е по-добрият отбор на „Георги Аспарухов“. Левски можеше и по-изразително да победи. Ако бяха изиграли някои ситуации по по-добър начин, можеше по-рано да бъде решен мача. Уелтън е добре да подава топката по-често, когато има тази опция, а той решава да стреля. Някои футболисти ги хваща звездоманията понякога и започват да правят глупости на терена, а това е грешно. Почва да губи себе си на моменти.

Въпреки това на този етап играе добре за Левски и върши много работа", коментира пред "Мач Телеграф" Емил Ангелов - Бабангида.