Помощник-треньорът на Локомотив (Пловдив), Атанас Стоилов, изрази своето задоволство от отборното представяне на неговия тим, което доведе до победата срещу Арда (Кърджали) с 1:0. Стоилов, който водеше "черно-белите" в този двубой заради наказание на старши треньора Любослав Пенев, подчерта, че себераздаването на всички играчи е било решаващо за успеха.

"Разковничето за успеха днес бе себераздаването на всички момчета. Играхме като отбор и успяхме да се поздравим с успех," заяви Стоилов след мача. "Нека да не коментираме съдийството още в първия мач. Ситуацията с червения картон е част от играта."

Бъдещето на Мичи Нтело

Стоилов отказа да коментира темата с евентуалната продажба на нападателя Мичи Нтело, който е спряган за трансфер в чужбина. "Днес беше в групата. Не влезе в игра, защото така се разви мачът. Ако има нещо официално за Мичи Нтело, ще бъде съобщено от клуба," лаконично добави помощник-треньорът.

Поглед към Градското Дерби

Атанас Стоилов също изрази надежда за успешното представяне на Локомотив в предстоящото градско дерби с Ботев в следващия кръг. "Надявам се да стане един празник и да зарадваме нашата публика с успех," каза той.

подкрепя българския спорт