Треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски коментира жребия за Лигата на конференциите и заяви, че в следващите седмици ще бъде привлечен нов нападател.

„Румънски град, който е познат по българските ширини. Отборът на ФКСБ е много добре финансово и разполага с 10 национални състезатели. Ще се получи добър мач. Не мисля, че в  тази група, която ни се падне имаше отбори за предпочитане или не. Нашето желание да премерим сили с големи отбори“, заяви наставникът на ЦСКА 1948.

"За мен няма непостижими неща. Със сигурност ще излезем и  ще се опитаме да направим нещата, които изискване нещата от последния месец. Последните мачове винаги бяха пред пълен стадион, но мисля, че това ще ни повлияе. Ще посрещнем ФКСБ на стадион „Васил Левски“. Единствената промяна може да е с домакинствата, защото чувам, че може да е зает по това време“, допълни той.

„Гледаме мача като на армейско дерби с ФКСБ. Очакваме още няколко футболисти, както и да се присъединят националните състезатели, които се надявам да влязат в ритъм. Те ще получат почивка, след което ще подходим индивидуално с тях. Мисля, че на този етап вече има ясното за общия кадър и общата група. Постепенно отборът се оформя. До края на лагера ЦСКА 1948 ще бъде тотално окомплектован“, сподели още Рибарски.

„Със сигурност ще има нови попълнения. Дискутират се нови имена, които на този етап не искам да коментирам. Надявам се, че в близките две седмици да имаме нов нападател. Марио Топузов за сега е при нас, в близките два дни ще стане ясно дали ще замине с нас на лагер“, завърши треньорът на "червените".