Наставникът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски бе видимо разочарован от поражението с 0:1 от Крумовград. Загубата е първа за „червените” през новото първенство и първа под ръководството на Рибарски в efbet Лига.

„Разочароващ мач. Не очаквах подобен резултат, но за съжаление показахме стара слабост и не успяхме да вкараме гол, въпреки че имахме положения. Това ни костваше трите точки. Нямам и аз обяснение, при толкова много влизания в наказателното поле, просто да се надяваме, че това е липса на шанс, а не на качества. Не е проблемът, че сме допуснали, а че не можем да вкараме във втори пореден мач. Всички налични oфанзивни играчи влязоха в игра, но за съжаление не успяхме да отбележим гол. Мислихме доста варианти за това как да променим играта”, сподели Рибарски след мача.

"Равенството в миналия мач по някакъв начин повлия на футболистите. През първите петнадесет минути доминирахме, но допуснахме непредизвикани грешки, които за мен са напълно необясними. Негативизмът о миналия мач трябваше да бъде преодолян с положителен резултат днес. За съжаление не стана, но по притеснителното е, че не успяхме да вкараме", каза още той.