Нападателят на Левски Паулиньо отговори на въпроси на феновете на "сините". Бразилецът разказа пред PalmsBet, че се чувства страхотно в клуба и в България. През уикенда той отбеляза и първия си шампионатен гол за сезона, при победата с 4:0 срещу Монтана. 

"Играят футбол от 5-годишен. Баща ми ме заведе в една непопулярна школа. Така започна всичко. Чувствам се много щастлив в Левски. Още от първия ден всички ми подадоха ръка. Чувствам се като у дома си", сподели Паулиньо.

"Напоследък виждам, че има позитивно развитие в българския футбол. Освен големите отбори, по-малките клубове също ми харесват и правят впечатление. Най-много съм научил от треньора си в Бразилия, който е треньор на националния отбор. Той е виновен за качването ми в мъжкия футбол. От него научих най-много в кариерата си". 

"Много важно е да участвам в такъв мач като срещу ЦСКА. Наистина, всички мачове са важни, но атмосферата, която се създава, значението, което има за феновете и за нас на терена, го прави най-важният, най-добрият и най-чаканият за мен мач. Най-много харесвам мачовете с ЦСКА, в които вкарвам голове. Извън тях, мачът срещу Ботев, когато бях резерва, влязох, вкарах два гола и победихме с 3:2", добави крилото.

"Извън футбола се занимавам с бокс. Това ме кара да се чувствам добре на терена и извън него. Забавлявам се. Идолът ми във футбола е Роналдиньо. От дете гледам начина, по който играе и винаги съм му се възхищавал. Много харесвам България, още от първия ми ден се чувствам много добре тук. Дъщеря ми се роди тук. Настина, много харесвам вашата страна", завърши Паулиньо.