Арда приема Берое в мач от 17-ия кръг на efbet Лига. Срещата е днес от 17:45 часа и ще се предава пряко по DIEMA SPORT. На Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от срещата. 

Кърджалийци са в серия от пет мача без победа в първенството, в които дори не вкараха гол.  В същото време Берое взе скапла на Локомотив Пловдив и Левски, а в последния си мач завърши наравно у дома срещу Пирин Благоевград. 

Двата тима са съседи във временното класиране, като Арда е седми с 25 точки, докато заралии имат четири по-малко. "Сините" се представят много силно у дома, като имат 4 победи и 3 равенства. 

Треньорът на домакините Александър Тунчев до последно няма да знае дали ще може да използва една от звездите си в атака -Абубакар Тунгара. Специалистът няма други проблеми с контузени и наказани футболисти. 

Берое обяви раздяла с халфа Франческо Селесте и Хосе Ариас. Последният така и не игра за тима, тъй като имаше проблеми с документите. През седмицата заралии обявиха привличането на Себастиан Вия от Бока Хуниорс. Колумбиецът обаче може и да не играе за отбора скоро, след като аржентинския гранд има намерение да съди както играча, така и българския клуб. 

Наставникът на днешните гости Хосе Луис Ачиари ще може да разчита отново на Енцо Еспиноса, който е възстановен от контузията си, както и на Едвин Ласо. Колумбиецът изтърпя един мач наказание. 

Главен рефер на мача е Иво Андреев.