Треньорът на Ботев Враца Сашо Ангелов остана изключително доволен от победата с 3:0 над Ботев Пловдив в мач от 12-тия кръг на efbet Лига. Той отчете чудесното включване на Петър Атанасов от резервната скамейка. 

„Рано или късно очаквах победата да дойде. Отборът е добре подготвен и си пролича през второто полувреме. Направих промени, сменихме схемата и благодарение на Бога всичко се получи“, започна Ангелов. 

„Няма значение къде идва победата. Важното е да дойда. При положение, че Ботев Пловдив няма опасни хора в нападение, нямаше смисъл да играем с 4-ма отзад и реших да рискувам. Ботев се отказа след третия гол и затова преминах обратно към 4-ма в защита“. 

„Валери пробва на загрявката, но нямаше възможност да играе. Отборът реагира добре обаче и нямахме проблем, за да вземем победата". 

„С Левски се бихме сами, защото допуснахме два евтини гола. Днес нещата се получиха и успяхме да вземем победата. Затова се правят смени, за да могат да направят разликата на терена. Дано Петър Атанасов продължава по този начин. Ще направим контрола на 12-ти октомври срещу Локомотив София“, завърши треньорът на Ботев Враца.