Нападателят на ЦСКА Али Соу призна, че е получил оферта от Ал Ахли, но я е отказал. Гамбийският стрелец акцентира на летище „София”, че се чувства у дома при „червените” и е щастлив, че е провел сполучлива подготовка в Турция.

„Тренировките бяха успешни и всички играчи бяха доволни. Аз съм играч на ЦСКА сега. Щастлив съм тук, затова се върнах. В моя мозък е само да бъда тук и се чувствам у дома. Мачът не беше важен вчера, головете ми също. Цялата подготовка беше успешна за мен и отбора физически и мисля, че вече сме добре физически. Имаме още време. Спекулациите не ми повлияха, но имаше мисли в главата ми. Аз съм играч, който искам да се концентрирам върху тренировката си. Щастлив съм да остана в отбора”, каза Соу.

„Конкуренцията с Ахмед ме мотивира и мисля, че това е важно за отбора. Да имаш нови играчи, ти помага на играта на клуба. Имах оферта от Ал Ахли, но я отказах”.

„Сега четох само спекулации, но аз не знам нищо. Отборите трябва да говорят, но накрая става въпрос за мен и чак тогава аз знам повече”, завърши той.