Треньорът на Славия Александър Тарханов направи повторния си дебют начело на „белите“. Руският специалист бе доволен от постигнатия успех над Левски с 1:0.

Антон Узунов
100 снимки

„Отсъствах четири години и сега заварих много млади играчи. Това донякъде е хубаво, но трябва и много работа. Имам впечатления от Монтана и сега срещу Левски почувствах, че трябва да им се обръща много внимание и да се работи с тях. Не е изненада за мен, защото много от тях ги познавам. Всичките играчи, които оставих са се развили и ми правят много добро впечатление“, заяви Тарханов.

„Моят стил на работа включва много сериозни тренировки в техническо отношение, за да изглежда по друг начин футболът ни на зрителите. Направиха се много промени по състава и затова се получават сега тези работи. Великолепно бе представянето на Георги Петков. Той е толкова уверен в себе си, че предава спокойствието и на останалите. Голът стана с негово подаване“, добави още той.

„Лошо е, че играч като Филип Кръстев се контузи, но е хубаво, че има играчи, които да го заместят. Надявам се, че скоро ще се завърне. Ако играем така, както днес нещата коренно ще се променят. Много работа трябва да се свърши, за да изглежда Славия така, както искам“, заяви руснакът.