Наставникът на ЦСКА, Бруно Акрапович, остана изключително доволен от успеха с 4:0 на неговия тим срещу Ботев Враца в мач от четвъртфиналната фаза на Купата на България. Акрапович изтъкна, че на полувремето е казал на героя Жорди Кайседо, че иска хеттрик от него. 

„Резултатът показва, че е било лесно, но не беше. Първото полувреме не беше лесно, те бяха по-свежи от нас. Играха добре, но ние вкарахме голове в точните моменти и след това променихме няколко неща на полувремето. Не беше така лесно, както резултатът подсказва“, започна специалистът.

„Казах на Кайседо, че искам хеттрик от него, Той се раздава на всяка тренировка и във всеки мач. Мисля, че ще се окаже страхотно попълнение“.

„Имах късмета да спечеля този турнир два пъти. Казах на момчетата, че е важно да се подготвяме върху всеки мач и да се опитваме да играем максимално добре. Ще се фокусираме и на двата фронта и първенство. Мисля, че се справяме все по-добре, така че очаквам все по-добър мачове“.

„Не исках да рискувам с някои важни играчи днес, защото искам те да са на линия и за следващите кръгове“, завърши Акрапович.