Наставникът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович коментира равенството 1:1 срещу ЦСКА в двубой от 26-ия кръг на efbet Лига.

"Вкарахме много бързо гол, ЦСКА не очакваше това, може би ние също. След това не натиснахме за втори гол и това бе грешката ни. ЦСКА ни натисна, но това бе очаквано", коментира той.

"Мисля, че ако бяхме останали с 11 човека, нямаше да допуснем гол, но нашата цел бе второто място и щом сме я постигнали, значи сме се справили. Голът на Тиаго беше много хубав и не мога да виня никого, това е футболът. Трябва да държим противника далеч. Али Соу и Томи Юрич винаги са опасни в наказателното поле. Момчетата направиха страхотен мач след този с Левски, в който изразходиха много сили. ЦСКА не ни изненада изобщо. Предстои ни мач със Славия, те са много компактен отбор. Имат добри играчи в атака като Цветелин Чунчуков и Галин Иванов. Но мисля, че можем да вземе трите точки. Рано е да правим прогнози какъв може да бъде финалът за купата на България. И ние имаме мач с Левски, и ЦСКА - с Ботев", добави наставникът на Локомотив.