Николета Лозанова е от онези жени в България, които могат да се похвалят, че може да си позволят всичко - и пътувания (когато са възможни), и вещи, и имущество. Но има някои неща, за които всички сме равни и това са личните отношения.

Плеймейтката имаше брак с футболиста Валери Божинов, но двамата се разведоха. По-късно тя започна (почти) отначало връзката си с вратаря Ники Михайлов и като че ли всичко между тях изглежда хармонично и като по ноти.

Има едно нещо обаче, за което Николета Лозанова мечтае, но все още не го е получила. Това стана ясно от поредица въпроси от последователите ѝ в Instagram. И това е да има дете момченце.

Всъщност плеймейтката неведнъж е споделяла тази си мечта, но вероятно работните ѝ ангажименти сега, а липсата на стабилен партньор преди време са ѝ пречили да я постигне, пише vbox7.com.

Това признание идва на фона на появила се информация в медиите, че майката на Николета, Еридина, мечтае дъщеря ѝ и Ники Михайлов да минат под венчилото.

Сред другите въпроси на последователите ѝ бяха тези за любовта и ревността. Там Николета заяви, че вярва единствено в любовта от пръв поглед, а ревността е нещо, за което другите трябва да мислят.

Николета за пореден път показа, че съжалява, че се е родила в България. На въпрос какво би променила, ако можеше да върне времето назад, тя заяви категорично - да се роди на другия край на света.