Треньорът на баскетболният Левски Лукойл Константин Папазов призова цялата "синя" общност към обединение около Наско Сираков. По-рано днес Сираков официално обяви, че е получил мажоритарния пакет от акциите на Левски. 

Папазов излезе с емоционални думи в подкрепа на легендата на "сините", отбелязвайки, че под негово ръководство Левски може да изживее най-хубавия период в своята дълга история. 

"Аз съм убеден, че Наско ще отвори картите и всичко ще бъде прозрачно. Най-важното нещо е на "Герена" да има 10-15 хиляди зрители. Една от причините Наско да поеме тази отговорност е именно активизацията на феновете. Затова той започна да мисли позитивно, скандалът беше неговия катализатор", започна Папазов.

„Застанете зад Наско, това ще е най-хубавият период в историята на клуба. Никой не може да събере синята общност, както Наско го направи“.

„Трябва да спрем да мислим негативно. Трябва да мислим само за възможните позитиви от идването на Наско на „Герена“. Силните хора трябва да се ценят. Наско Сираков е готов да си отстоява позицията, независимо от обществените нагласи. Най-голямата сила, която съм получавал, е именно от Сираков. Подкрепата на цялата „синя“ общност е най-хубавото нещо. Призовавам всички да дойдат на стадиона и да му помогнат, за да може всички да сме щастливи“, завърши емоционалната си реч Тити.