Ивайло Стоянов, който ще е във ВАР буса по време на дербито ЦСКА – Левски в събота, заяви, че съдиите не делят отбори и състезатели в конкретната среща, която ръководят.

Стоянов похвали и своя колега Георги Кабаков (б.р. - асистент на ВАР в дербито между „червени“ и „сини“), споделяйки мнение, че заради неговите представяния и другите български арбитри получават престижни наряди в Европа.

„Смятам, че след назначенията, които ние получаваме заради Кабаков, който свири Украйна – Англия и други европейски срещи като на Копенхаген, доказват дали ние имаме качества“, започна Стоянов.

„Гледаме мачове, слушаме коментари, но бъдете сигурни – не делим отбори и състезатели. Съдията преценява дали да бъде картон или устно предупреждение. В никакъв случай не ги делим – отбори, състезатели и така нататък“, продължи реферът от Петрич.

БТА
6 снимки

„Откакто е дошъл господин Борбалан ни подкрепя. Дава ни пълен съпорт, както и цялата Съдийска комисия. Отношението на Борбалан към нас е прекрасно. Затова ние си гледаме представянето на терена, да бъде всеки удовлетворен и да идва повече съпорт от него (б.р. - Борбалан“)”, заяви пък Никола Попов, който ще е четвърти съдия на ЦСКА – Левски.

Ivan S. Ivanov / LAP.bg
25 снимки