Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета призна след победата над Кариана Ерден с 3:1, че на „червените” им предстои още много работа. Същевременно италианецът довери, че клубът следва да е активен през зимния трансферен прозорец, отчитайки, че ръководството е допуснало грешки с последните си действия при избора на футболисти.

След пълен обрат, ЦСКА надделя над отбора от Втора лига

„Това бе един тренировъчен мач. Видях добри неща, но и посредствени. На началната точка сме от развитието си, а играчите не са свикнали. Нужно е още време и ни трябва постоянство и много работа", коментира Джарета пред медиите.

„Трябва да печелим мачовете си – това е истината. Да развием играта и поведението на терена. Нужно е да сме смели и атакуващи, а новият треньор работи върху това. Играчите трябва да покажат в игра това, което тренират и им се обяснява", продължи директорът.

„Рано е да кажа от колко играчи се нуждаем, но истината е, че трябва да направим нещо в следващия трансферен прозорец. Наясно сме, че допуснахме грешки, така че трябва да реагираме. Знаем какви играчи искаме. Крушчич е добър треньор с познания. Трябва да сме спокойни и след време ще забележим добрата игра”, коментира Кристиано Джарета.