Ясен Петров опроверга появилите се информации, че е водил разговори с Левски преди мача с Лудогорец за купата. Специалистът изгледа на живо двубоя на "Герена".

"Не мога ли да отида на мач със сина си и приятели? Нямам ли право? Не е коректно в такъв момент за Левски, в който постига голяма победа, да се пишат такива неща. Левски си има треньор, щаб... Аз ходя на много мачове. Това означава ли, че ще поема всеки отбор, който гледам? Особено в такъв момент, в който има позитивна искра за Левски. Няма нищо вярно - няма разговори, няма нищо. Когато е нищо, е нищо...", коментира Петров пред "Тема Спорт".

"Левски няма нужда от такова нещо в момента. Не мога да не ходя на мачове, на мен това ми е животът. Няма как да си стоя в къщи. Най-неприятното е, че всичко идва в момент, в който има импулс в Левски. Някой вкарва напрежение, което не е колегиално към хората, които работят на "Герена". Този голям импулс трябва да се задържи и продължи. Сега Левски няма нужда от интриги, а това е интрига, в която аз съм замесен".