Централният бранител на Лудогорец Драгош Григоре констатира коя е най-голямата му мъка, свързана с румънския гранд Динамо Букурещ. Защитникът игра за „кучетата” шест сезона, но тъжи много поради факта, че не е взел шампионската титла с клуба от столицата на северната ни съседка. Играчът на тима от Разград призна, че трябва да имаш "специални условия", за да играе в по-напреднала възраст в румънските отбори.

Григоре призна пред родните за него медии, че иска да се завърне в Динамо за края на кариерата си, но не вярва това да се случи заради възрастовата политика, упражнявана в клуба.

„Когато напуснах Динамо, изпитах съжаления. Най-голямото е, че не спечелих повече купи, както и титлите. Много мисля по тази тема и представянето си с Динамо, защото дадох всичко от себе си за клуба”, каза Григоре.

„Мисля, искам, но не вярвам да е възможно да се върна в Динамо. Ясно е, че в Румъния на подобни години се играе само от изрични условия и не виждам това да е възможно”, добави той пред Telekom Sport.

„Играл съм за Динамо много време, но не постигнах резултатите, които исках. Футболът е отборен спорт, както казват старите хора и се надявам Динамо да се възстанови бързо и да стане по-силен отбор, а след това да доминира в румънския шампионат”, каза още Григоре.

Динамо Букурещ завърши 8 редовния сезон в Румъния, като по този начин ще играе в плейофите в долната част от таблицата на Румъния. През този сезон Григоре има 20 мача за Лудогорец.