Футболистът на Етър Даниел Младенов коментира тежкото домакинско поражение от ЦСКА с 0:4 в двубой от 14-и кръг на efbet Лига. 

"Много е неприятно, защото 50-60 минути играхме равностойно и дори по-добре от съперника. За 30 минути да ти вкарат 4 гола е много неприятно за всички, но това е футболът."

"Не мога да кажа, че само червеният картон ни попречи. Като цяло си изпуснахме положениеята и през двете части. Максимата "Като не вкарваш, ти вкарват" отново се получи."  

Дани Младенов е голмайстор на Етър с осем отбелязани попадения до момента, но в мача срещу ЦСКА не успя да се разпише. 

"Важно е да се разписвам не само за мен, а и за целия отбор. Ако бях вкарал гол, може би щеше да бъде различно. Като вкарам един-два гола нещата ще се оправят и пак ще влезем във формата, в която бяхме", заяви Младенов. 

"Неприятно е, когато има контузени, защото при нас има контузени от месец-месец и половина. После като трябва да влизаш в мачовете, не си във формата, в която си бил преди това."

"Срещу Левски ако играем така, както първите 60 минути днес, и си вкарваме положенията, може и нещата да са различни. Във футбола всичко е възможно", завърши Младенов.