Бившият нападател на Левски - Валери Божинов, заяви пред Gong.bg, че се надява информациите, които се появяват в медиите, че Ясен Петров ще поеме "сините", да отговарят на истината. Божинов смята, че Петров е точният човек за Левски и именно той е способен да промени доста неща към добро в спортно-технически план. Той обаче не се изказа ласкаво за Петър Хубчев, който подаде оставка. Божинов заяви, че Хубчев е некоректен и затова "каквото посее, това ще пожъне". 

"Надявам се Ясен Петров да поеме Левски. Това е точният треньор за отбора. Той има натрупан голям опит и може много да помогне. Петров има качествата да промени към добро доста неща в спортно-технически план. Този треньор е голям професионалист, разполага с изключителни качеста, а освен това е добър и коректен човек. Той обича да работи с млади играчи и българи. Когато бях в Китай, много ми помогна. Доста често разгораряхме по телефона и ми давеше съвети, за да може да се адаптирам по-бързо. Ясен Петров е идеален за Левски. Затова се надявам да поеме отбора", заяви Божинов.

"Оставката на Петър Хубчев? Той ще си тръгне от Левски, както аз го направих. Когато си некоректен и не се отнасяш добре с хората, това те чака. А Хубчев е именно такъв - некоректен. Каквото си е посял, това ще жъне на "Герена"", добави Божинов.