Старши треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари разкри, че клубът е отправил оферти към футболисти от българското първенство и очаква те да се присъединят към „зелените“ съвсем скоро.

Старозагорци започнаха подготовка за новия сезон днес.

„Има играчи с изтекли договори и те вече не са при нас, но има други случаи като Франко Минго и Лучано Скуадроне, които ще започнат подготовка по-късно. Започваме на пълни обороти, има и петима юноши в отбора. Трибуле си тръгна. Хуан Карлос Пинеда и Алберто Салидо са новите, които стартират с нас“, сподели наставникът на Берое преди първата тренировка.

„Ще опитаме да сме добре подготвени за първия мач от шампионата. Направихме оферти за играчи от българския елит, чакаме да дойдат при нас. Чакаме най-добрата оферта за Себастиан Вия“, добави Ачиари.

Наставникът сподели, че таи големи надежди и към юношите на клуба, на които ще даде шанс. Петима млади таланти стартираха подготовка с отбора - Стилиян Русинов, Мирослав Георгиев, Станислав Йовков, Стилиян Георгиев, Валентин Недялков.

„Имаме база от футболисти и гледаме да се подготвим. Ще играем контроли срещу отбори от елита и от Втора лига, които са силни. Резултатите няма да са важни за нас, само играта“, уточни още Хосе Луис Ачиари.

подкрепя българския спорт