Нараставащото недоволство от феновете на ЦСКА спрямо наставника на тима – Нестор Ел Маестро, става все по-осезаемо. Напрежението около поста на сърбина ескалира особено много, след като тимът загуби с 0:1 от Черно море при визитата от Варна в ключова битка за върха в efbet Лига.

Последва успех на 1/4-финалите в Sesame Купа на България срещу Арда в София с 1:0, но след края на срещата на „Васил Левски“ привържениците, които бяха на Националния стадион, за втори пореден път призоваха за „Оставка“. Феновете на "червените" инициират за незабавна смяна на треньорската пейка, като желанието при тях е за пореден път в клуба да се завърне Любослав Пенев. Ел Голеадор обаче е наставник на Хебър Пазарджик, с който вече достигна до полуфинал за Sesame Купа на България.

Без работа пък са бившите футболисти на отбора - Александър Тунчев и Тодор Янчев, а брожения има и за Стойчо Младенов, който доскоро работеше като оперативен директор в ЦСКА 1948.

В традиционната си анкета Gong.bg пита своите читатели какво смятат за поста треньор на ЦСКА и кой евентуално може да заеме мястото на сърбина, ако ръководството на клуба вземе това решение.