Голяма драма се очертава около мача от последния кръг в А група между Черноморец Бс-Сф и Локомотив Сф. По програма двубоят трябва да се играе на 27 май, но ден по-късно на стадиона в „Надежда” гастролира суперзвездата Джордж Майкъл. Няма вариант президентът на отбора-хибрид да насрочи домакинския си мач с локомотивци на техния стадион, както практикува през цялата пролет, констатира Гонг. За построяването на сцената, на която ще се изявява световноизвестният музикант, са необходими 4 дни, което прави провеждането на футболен мач на същото място ден по-рано абсолютно невъзможно.

Естествено, без да подозират, че ще им се наложи да гостуват на собствения си стадион, още преди доста време от Локото са дали съгласието си за насрочването на концерта на Джордж Майкъл на 28 май. Вечната изненада Дражев обаче практикува невижданото никъде по света домакинстване на чужди стадиони, заради невъзможността му да осигури финансово наема за съответните срещи.

При това положение пред ексцентричния бургазлия ще стоят три възможности за двубоя с железничарите: или да се примоли отново на ЦСКА за безплатно ползване на стадиона, тъй като армейците тогава гостуват, или да стори същото със Славия, който играе в последния кръг в Смолян. Третата възможност е Черноморец да загуби служебно от Локо Сф, но предвид факта, че съперникът им се бори за челните места и това би нарушило феърплея в първенството, едва ли ще се стигне до там. От БФС пък неколкократно отрязваха мераците на Дражев да домакинства извън София на стадионите на трети отбори, а не на тези на конкретните им съперници в мачовете.

Сблъсъкът на гиганти между двете „Д” изглежда неизбежен. Дражев или Джордж Майкъл – това е въпросът…