В мега култов футболен сблъсък късно снощи отборът на Министерството на финансите (МФ) издържа на невероятното напрежение и физическа мощ срещу тима на боксовата икона Кубрат Пулев (Пулев тийм) като двубоят завърши с гросмайсторско реми 11:11. 

В студеното и мразовито време финансиситите не се дадоха на боксовите страшилища, съобщават от тима на МФ.

За МФ играха следните смелчаци: Кирил Евтимов, Велин Пеев, Даниел Миланов, Жоро Николов, Добромир Луканов и стражът Ивайло Соколов-Соки. 

Пулев тийм разтрепера своите опоненти с имената на капитанът Кубрат Пулев, не по-малко известният му брат Тервел, бронзовият олимпийски медалист от Атина 2004 Борис Георгиев и други. Ценни съвети от страничната линия даваше бизнеменът Делян Манолов. 

След предпазливо начало финансистите благодарение на своята добра спойка и обиграност успяха да поведат с 3:0 след хеттрик на голмайстора Велин Пеев.

Открои се себераздаването, бързината и физическата мощ на Тервел Пулев, който покриваше целия терен и показа футболни умения. 

В този ритъм приключиха и първите 45 минути при резултат 6:4 за тима на МФ, за който отлични впечателния със сърцата си игра оставиха Дани Миланов, Жоро Николов и Добри Луканов.

Благодарение на своя лидер Кубрат Пулев, който умело ръководеше играта на отбора си в началните минути на второто полувреме спортистите натиснаха газта и заредиха едно след друго множество опасни положения пред блестящият Иво Соколов. 

Във верен помощник на Соки се превърнаха и гредите, които бяха многократно нацелени от Борката Георгиев, който бе пренесъл своята бързина и на зеления килим. От тук до края на мача крайният изход бе като в роман на Хичкок. Хеттрик на Кирил Евтимов бе веднага компенсиран от такъв на Кубрат.

В крайна сметка физическата подготовка на Пулев тийм стопи аванса на финансистите за крайния резултат 11-11. Двата отбора се разбраха да разрешат спора в следваща среща, като финансистите категорично отказаха тя да е на боксовия ринг. 

Реализатори 
за МФ: Велин Пеев-6 гола, Кирил Евтимов-4 гола и Жоро Николов-1 гол; Реализатори Пулев тийм: Кубрат Пулев-5 гола, Тервел Пулев-4 гола и Борис Георгиев-2 гола.