Изпълнителният директор на ЦСКА Венци Живков заяви, че ръководството на клуба няма да прави компромиси с цените на билетите въпреки мнението на запалянковците изразено на контролата с Интер Баку. В края на полувремето „червените” запалянковци нападнаха чрез плакат шефовете на клуба заради високата цена на входните пропуски.

„Феновете имат мнение и си го изразяват по този начин. Ние сме си взели решение. Това са цените. Това са нормални цени. 10 лева за такива спектакли, които ще играе ЦСКА е нормално. Очакваме да покажем хубава игра. Първия кръг сме с Левски и мисля, че ще има интерес”, каза Живков.

Той коментира и ситуацията с агитката. „Не мисля, че има разцепление на агитката. Феновете на ЦСКА са си фенове. Знаете какво се случи в Мездра, нормално е да има вътрешни конфликти, но до началото на първенството си мисля, че отново ще бъдат единни”, допълни още Живков.

Шефът в „червения” клуб коментира и идеята на главния архитект на София Петър Диков за изграждането на един стадион, на който да играят Левски и ЦСКА. „Идеята на Петър Диков за единен стадион с Левски няма как да се случи. Има много неща, с които трябва да се съобразяваме и няма как да се случи”, завърши Живков.