Варненска мини футболна лига, която е регионална структура към "Българска асоциация по мини футбол" вече се готви за новия сезон. Записването стартира от 1-и август и ще продължи до 15-и септември.

Ако искате да преживеете нови, по-вълнуващи емоции, ако искате да се състезвате срещу най-добрите отбори по мини футбол или пък искате да имате възможността да участвате на Европейско първенство по мини футбол можете да се включите в лигата.

Таксите за участие са следните:
1. Депозит от 1 предплатен мач - 40лв - служи за да покрие последният мач от турнира, в които отборът ще вземе участите, по време на сезона. Този депозит е застраховка, че отборът ще се явява на мачовете си.

2. Такса за участие: 40лв./отбор за един изигран мач (таксата включва разходи по съдии, терени, медицинско лице, делегати, награди)

3. Такса за картотеки на играчите:

- Картотеки на играчите са задължителни за участието във всички турнири и надпревари на БАМФ. Всеки играч на записан отбор, трябва задължително да си закупи годишна картотека в размер на 12лв./играч (важи за 365 календарни дни).

Надпреварата ще стартира през месец октомври. Точната схема ще зависи от броя записани отбори. Техническата конференция преди турнира ще се проведе на 27-и септември 2015г., като по-късно ще бъде обявено в колко часа и къде.

За повече въпроси и информация: 0888508550 и vmfl@abv.bg