Копие, на трофея в турнира за Купата на България, бе връчено на победителя в Зимния турнир на Аматьорската мини футболна лига. Купата на Унибет бе поднесена на победителя в турнира лично от Валентин Михов, който осигури трофея. Победител стана отборът на Ла Фурия, който на финала се справи със съпротивата на Клетката с 5:2. Един от най-силните тимове в аматьорския футбол игра с човек по-малко повече от едно полувреме и това се оказа фатално за тях. В по-ранен етап от турнира за отбора на Клетката пък се пусна бившия национал на България Чавдар Янков.

Малкият финал между Бригада и AC Ferion пък приключи с изпълнение на дузпи, които бяха спечелени от Бригада.

Мачовете в Зимния турнир се играха между 7 януари и 26 февруари в новооткритата зала в столичния квартал Челопечене.

В турнира взеха участие 48 отбора, а този уикенд стартира и редовният сезон в АМФЛ, където участват 92 отбора, разделени в 6 групи. Следващата седмица стартира турнирът във Велико Търново.

АМФЛ е сдружение, чиято цел е да организира турнири по футбол на малки вратички. В момента лигата е организатор на най-голямото целогодишно първенство по мини футбол за аматьори на територията на град София с над 1500 регистрирани участници, формиращи над 90 отбора. Отличителен белег на АМФЛ е уникалната статистика, която е по-изчерпателна не само от всички други подобни състезания в страната, но дори от професионалните

футболни организации в България.

В Лигата тази година са картотекирани известни бивши футболни национали на България, сред които са националният селекционер на страната - Любослав Пенев (бивш играч на Валенсия и Атлетико Мадрид) и дългогодишният централен защитник на Българския национален отбор - Росен Кирилов.

Интересна е и новата инициатива на организаторите , която минава под надслов "Старата школа" и цели организирането на тренировки по футбол за възрастни. Вече е стартирала първата група желаещи в София, а идеята се радва и на голям интерес от други градове в страната.