Екипът на GFS Sports продължава със своите иновативни събития, този път организирайки турнир по Джитбол в София. Турнирът се проведе в края на миналата седмица, а в него взеха участие редица талантливи деца от елитните софийски школи. 

Оставяме изявлението на екипа на GFS Sports в следващите редове, без редакторска намеса:

Международната платформа за млади футболни таланти GFS Sport (www.gfs-sport.com) продължава активната си и иновативна дейност на територията на България с поредица събития и турнири за младите ни футболни надежди.

След GFS Футболен Лагер, който събра 45 деца в рамките на пет дни от цялата страна, дойде времето и на първия от многото Джитбол Турнири за купата на GFS. Той се проведе на 14 март 21 г и в него се впуснаха 23-ма таланта от различни водещи софийски школи в наборите 2011-2010-2009 и 2008, които получиха футболни награди от организаторите на събитието.
 
Сутрешният сингър турнир беше грабнат от Алекс Падарев от школата на Левски, който в драматичен финал обърна в резултата своя съотборник от синята школа Матео Борисов. Финалът, както и всички срещи от сутрешния сингъл поток за набор 2011, беше изпълнен с множество красиви и технични изпълнения, които ни пренесоха на Копакабана.
 
Същото важи в пълна степен и за следобедния поток по двойки за наборите 2010-2009 и 2008, който беше истинска футболна магия и феерия на хубавите изпълнения в стил Joga Bonito от страна на младите български таланти. Първото място завоюва тимът на „Планета“, съставен от Явор Кръстев от Национал и Мартин Спасенов от Локомотив София, а техни подгласници останаха Валентино Игнатов и Валентин Динков от школата на софийските железничари, които съставяха отбор „Ракета“. Финал, който бе изключително равностоен и спечелен само с две точки разлика от тим „Планета“ и който показа за пореден път, че определено има хляб в родните ни футболни таланти.
 
Това се отнася за всички 23-ма участника от първия GFS Джитбол Турнир, който се превръща в традиционен и ще се провежда всеки месец с подробна статистика, както и с месечна и годишна ранглиста.
 
Екипът на GFS Sport България поздравява всички млади футболни таланти и заявява категорично, че на 14 март 21 г на столичния комплекс Sport Olympique имаше 23-ма победители, 23-ма шампиони със страхотен хъс и представяне.
 
Събитийният календар на GFS Sport остава все така наситен, като вече фокусът е насочен към третия пореден GFS Футболен Лагер, който ще се проведе през месец юни 2021 г.