Младежка организация “Проектът” организира благотворителен концерт на 22 януари 2016г. (петък) от 18 часа в Дом на културата.

Целта на концерта е събиране на средства за лечението на бащата на Павел и Даниел Головодови - Георги Головодов, който е диагностициран с рак и се нуждае от спешно лечение. Георги Головодов е единствен родител на двете момчета, след като преди година майка им си отиде от коварното заболяване, пише goceto.com.

Каузата по набирането на средствата сплоти гоцеделчевци за пореден път, след като през последните месеци след подобни инициативи бяха набрани средства за операциите на Димитър Донев и малката Иванинка, която ще проходи нормално благодарение на дарителите с големи сърца.

При този пореден трагичен случай гоцеделчевци показаха отново, че са един зад друг и вече са постъпили значителни дарения, а 600 местната зала за концерта в петък е почти разпродадена.

Сред първите откликнали на каузата бяха от Комисията по социално дело и здравеопазване към Oбщински съвет-Гоце Делчев и Mладежко обединение на БСП, както и много бизнесмени и граждани. 

В петъчния концерт ще вземат участие местни таланти, съпричастни към каузата.

Билети можете да закупите от касата в Дом на културата в деня на събитието.