Бившият играч и треньор на ЦСКА Стойчо Младенов е бил пред уникалния шанс да заиграе в един от най-горещите футболни тимове на планетата – аржентинския Ривър Плейт. Това се е случило през лятото на 1986 година, когато Младенов е бил в Мексико, като част от националният ни тим на тогавашния Мондиал.

„Хора от Ривър Плейт дойдоха лично при мен” - спомня си Младенов - „Но ръководството на българския футбол не ми даде и дума да продумам, че може да играя там. Тогавашният режим бе категоричен!”.

По този начин той се разминава с възможността да заиграе в големия южноамерикански клуб. Тази, както и много други случки може да прочетете в обновената биографична секция на официалният сайт на специалиста stoycho-mladenov.com.

Неговата кариера като играч е разграфена в различните му периоди – като състезател у нас в Димитровград, Берое и ЦСКА. От първо лице ще научите разкази за едни от най-емблематичните европейски подвизи на „червените” в началото на 80-те години на миналия век. Също така и пикантни подробности за двубои от родната „А” група. Ще разберете и как Младенов се разминава със злополучния мач между двата гранда през 85-а, довел до разформироването им и до последвалото преименуване

Сайтът на Стойчо Младенов предлага вече и далег по-пълна галерия от неповторими стари фотоси, запечатали неговите престои в Португалия като играч и в Саудитска Арабия и Египет като старши треньор.