Спонсор на основните отбори в българската футболна А група се включи в благотворителния търг на Дарик радио. Търгът ще се проведе на 11-и декември за пета поредна година в ефира на Дарик. Инициативата е на предаванията „Ники Кънчев шоу”, „Дарик кафе”, спортно шоу „Гонг” и сайта Gong.bg, а по традиция събраните средства ще бъдат дарени в полза на Фонда за терапии на деца аутисти и на Фондация „Нашите недоносени деца”.

Спонсор на основните отбори в А група дарява в търга на Дарик

Десетки популярни личности, компании и слушатели на Дарик дариха безвъзмездно свои атрактивни вещи, за които ще се наддава в ефира на радиото и във Фейсбук страницата на търга.

EFBET също е със сериозен принос в благотворителната инициатива в помощ на недоносени деца и децата с аутизъм, като предостави спортни екипи на партньорите си от фуболните клубове ЦСКА, Левски, Славия, Локомотив София и Ботев Пловдив.

Спонсор на основните отбори в А група дарява в търга на Дарик

„Предоставяме спортни екипи на партньорите ни с надеждата да помогнем в лечението на деца с аутизъм и каузата на Фондация „Нашите недоносени деца“, споделят от компанията.

Повече за инициативата можете да прочетете в интернет на адрес:

www.facebook.com/darik.blagotvoritelen.turg

Спонсор на основните отбори в А група дарява в търга на Дарик