Отборът на Созопол ще изиграе и третата си контролна среща от зимната подготовка. Съперник е "небесносините" е Нефтохимик Бургас. Двубоят с "шейховете" е предвиден за 22-и януари /сряда/, от 13:00 часа, на градския стадион в Каблешково. В първите две проверки възпитаниците на Маргарит Димов записаха две поражения от Спартак Варна и Загорец с 1:2 и 0:1.

В контролите Созопол не търси резултати на всяка цена, а Маргарит Димов дава шанс на всички футболисти. Отборът продължава с тежките тренировки и натоварвания, като освен във фитнеса, момчетата тренират с топка по два пъти на ден и се готвят професионално за важните битки от първенството, които им предстоят след месец. Созопол е едноличен лидер в шампионата и ще се опита да остане на върха и след края на пролетния дял. Предстоят още седем контроли, а едва в началото на февруари тренировките стават по една на ден.

Първият официален мач за пролетния дял в Югоизточната Трета лига е с Атлетик Куклен, а двубоят от 18-ия кръг е на 22-и февруари /събота/, от 15:00 часа, на стадион "Арена Созопол". Останалите срещи от кръга ще започнат с час по-рано - 14:00.