До 9-ти април всички любители - футболисти от София и района имат възможност да се регистрират за предварителните срещи в първия за България Шампионат за аматьори - фенове Каменица ФЕНкупа 2010.

И тази година записването за квалификациите ще бъде онлайн, на сайта kamenitzafanclub.com и ще се прави от капитана на отбора.

По време на регистрацията тази година всеки тим ще трябва да посочи и мач кой голям европейски футболен отбор би желал да гледа на живо, ако стане Национален победител в Каменица ФЕНкупа 2010. Изборът на Голямата награда от самите фенове е само една от новостите, с които Шампионатът ще ги накара да се почувстват като истински футболни звезди.

Квалификациите за София и София област ще се играят на 17 и 18 април. Полуфиналните зонални кръгове ще се състоят на 1 и 2 май.

И тази година квалификациите за Каменица ФЕНкупа 2010 ще се проведат във всички 27 областни градове на страната и в София – област.

Освен в София, полуфиналните срещи ще се играят в Благоевград, Пловдив, Русе, Плевен, Варна, Шумен, Бургас, Стара Загора, Хасково, Монтана и Габрово.

Водещи на ФЕНкупа 2010 ще бъдат звездите от Дарик Кафе Иво Райчев и Михаил Дюзев, които подготвят нови изненади за феновете в турнира.

ФЕНкупа 2010 е част от официалния календар на БОК.