Голямата звезда на ЦСКА в момента Серджиу Буш ще струва минимум 3 млн. евро през лятото. Прогнозата е на бившия му треньор в ЧФР Клуж Еуген Трика, който в миналото носи и екипа на "червените". 

Според него, нападателят е един от най-силните и конвертируемите играчи от Северната ни съседка. И това си личи от голмайсторските способности, които демонстрира в момента - 10 гола в 18 мача. 

"Бях изключително изненадан, че Серджиу подписа в България. През лятото го искаха от Стяуа, Динамо Букурещ, Астра, а той избра ЦСКА, което е страхотен удар за треньора им Стойчо Младенов."

"Тренирал съм Буш по времето, в което носеше екипа на ЧФР Клуж. Още тогава си личеше, че момчето има страхотни качества. Ако "червените" го продадат през лятото след края на сезона, ще вземат поне 3 млн. евро", сподели Трика, цитиран от изданието stiri.ro. 

В последните дни се появяват информации, че румънецът е пред трансфер още през зимния трансферен прозорец, но всичко зависи от намеренията на ръководството на "червените" за бъдещето му.