Фен клуб „Сектор Г“ излезе със специална позиция след случилото се тази нощ с колите на директора на ДЮШ Спас Дживизов и треньорът в школата на „червените“ Антон Димитров. Както стана ясно по-рано днес, автомобилите на двамата са били запалени по едно и също време тази нощ.

„Армейци,

Всички научихме за една много неприятна случка, засягаща школата на ЦСКА, но и показваща като цяло реалностите в детско-юношеския футбол в България. Снощи са били запалени колите на Спас Джевизов и Антон Димитров - Пирожката. Според тях с огромна вероятност може да се твърди, че това е свързано с проведените реформи в школата на ЦСКА. Най-вероятно извършителите са футболисти, които не са получили шанс или пък техните родители. Школата на ЦСКА не е място, където определени хора ще тикат синовете си напред, само и само да реализират болните си амбиции. Там ще се дава път на най-можещите, а не на тези с най-много пари или връзки. Знаем, че "органите на реда" са особено "дейни" и "компетентни" и разкриват точно 0% от тези престъпления. Нека обаче извършителите да не бъдат спокойни. Светът е малък и ние ще направим всичко възможно да разберем кои са. А тогава да му мислят...

Фен клуб "Сектор Г" и Родителският комитет, на настоящите юношески формации на клуба, изказваме нашата подкрепа и към двамата! Продължавайте да работите в името на ЦСКА и не допускайте подобни дързости да влияят на вашето желание за борба“, пишат от „Сектор Г“.

Включете се в новия Viber публичен чат на Gong.bg - следете коментарите под новините на журналистите в Гонг!