Бившият български национал, направил име във футбола на Острова, Радостин Кишишев беше патрон на турнира Шампионска лига в Несебър, организиран от Българска асоциация мини футбол. Именно Кишишев награди с трофея и новия шампион DXC Technology, като пожела на първенците да продължават да се развиват.

В тридневния турнир на терените в спортния комплекс в Несебър видяхме много битка, мъжество, брилянтни отигравания, себераздаване и желание за победа. 

16-те тима показаха, че нивото на спорта се вдига значително в последните години, но над всички бе именно съставът на DXC. Футболистите зарадваха мениджъра Илиан Александров с купата, която досега му се изплъзваше. Най-доброто обаче тепърва предстои, тъй като с успеха си DXC заслужи квота за европейската Шампионска лига, където ще мери сили с най-добрите на Стария континент.

След финала, в който DXC Technology се наложи с 2:0 над достойния съперник МФК Булгари, последва и официалната церемония в хотела-домакин на турнира Imperial Palace в Слънчев бряг.

Раздадени бяха и няколко индивидуални приза, както следва:

Най-добър вратар - Вангел Яков (МФК Булгари)
Голмайстор на турнира - Альоша Илиев (Пещера Галата)
MVP - Юли Дермански (DXC Technology)

Наградата за феърплей отиде при отбора на Тера Трак.

Двете трети места отидоха съответно за отборите на Тяло пречиш ми и Milky Group, които бяха достойни съперници на финалистите.

МФК Булгари също изпрати отличен турнир, след като почти без резерви направи чудеса и стигна до мача за титлата. Поздравления за всички участници в спортния празник Шампионска лига на България!