Дългоочакваният финален турнир на най-престижното клубно състезание по мини футбол - Шампионска лига, ще се проведе в периода 19-22 септември в курорта Слънчев бряг. Домакин на събитието ще бъде петзвездният хотел "Империал Палас", където ще бъдат настанени 16-те най-силни отбора в България. 

Те заслужиха своето участие, преодолявайки регионалните квалификации през есента на 2019 г. По програма финалният турнир трябваше да се проведе през юни 2020, но поради епидемията от COVID-19 и ограниченията в страната се отложи за септември.

Голямата награда за победителя ще е участие в Шампионската лига на Европа, организирана от European Minifootball Federation в Римини, Италия с покрити разноски. Класираният на второ място отбор получава уикенд в хотел "Империал Палас" през лятото на 2021 г. Двата отбора заели третото място ще бъдат наградени с отборен СПА уикенд в България.

Мачовете от Шампионска лига ще се играят на изкуствените терени за мини футбол на стадион "Градски" в Несебър. Всички мачове ще бъдат предавани на живо във фейсбук страницата на БАМФ, част от мачовете ще се предават и по B1B TV 

16-те отбора финалисти са КЦМ 2000 ГРУП, Пещера Галата, Мастило Кърджали, Спортинг Стара Загора, Инфинит Енерджи Пловдив, Уефалона Пловдив, Тера Тракт Велико Търново, МФК ПИМ Хасково, Сокол Русе, Любимец 13 Варна, САНИ-МЛ Чирпан, Лев Инс София, Тяло пречиш ми София, МФК Булгари София, Милки Груп Био София, DXC Technology София.