Официалните фен артикули, посветни на историческия сблъсък на титаните на 20 май, с логото на събитието и подписа на най-успелия български футболист - безапелационния властелин на терена Христо Стоичков, вече са в продажба. Сувенирните уникати ще се предлагат и в самия ден на историческото събитие на територията на стадиона в специално обозначени за целта фен зони.

Линията включва пет звездни артикула – шапка, тениска, чаша, юбилейна футболна топка и USB. Всеки един от оригиналните продукти е с официалното лого на „50 години номер 8“, дело на българската компания – организатор на събитието MOKO Solution. Артикулите се отличават и с уникален автограф от самия Кавалер на „Златната топка“.

Лимитираната серия продукти може да бъде открита във всеки обект на Ефбет – казина и спортни барове, както и в „Спортна среща“ на стадион „Васил Левски“.

Подобна лимитирана серия се произвежда за първи път в историята на българските спортни събития. Предлаганите артикули за спомен от юбилея са единствените, официално одобрени от Христо Стоичков.

Събитието „50 години номер 8“ е на 20 май 2016 г. на Национален стадион „Васил Левски“. Начало 20:00 часа.