Спортно-техническата комисия (СТК) при Зоналния съвет на Българския футболен съюз (БФС) - Велико Търново отложи две срещи от предстоящия в неделя, 16 август, втори кръг от първенството по футбол в Северозападната Трета лига. 

Поради извършване на довършителни ремонтни дейности по сградата и терена на градския стадион в гр. Лом СТК взе решение да бъде отложен двубоят между новака в групата ФК Левски 2020 (Лом) и ОФК Локомотив (Мездра). Срещата е отложена със съгласие на двата отбора и на основание чл. 44, ал. 6 от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС за сезон 2020/2021 г. 

Тъй като отборът на ФК Етър II (Велико Търново) е поставен под карантина поради констатиран играч с положителна проба за COVID-19, Спортно-техническата комисия реши да бъде отложен и мачът между ОФК Трявна и ФК Етър II (Велико Търново). 

По същата причина миналата неделя беше отложена срещата Етър ВТ II (Велико Търново) - Левски 2007 (Левски) от първия кръг на шампионата в Северозападната Трета лига. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.