Бъдещето на Филип Кръстев продължава да бъде обект на интензивни спекулации. След като наемът му в Левски изтече, българският национал се завърна в Ломел, който държи правата му. Имаше слухове, че белгийският клуб отново ще прати полузащитника под наем, но сега в страната пишат, че той може да бъде продаден директно през лятото.

„Милиони танцуват в белгийския втородивизионен клуб отбор. Ломел е второкласен клуб, в който се въртят милиони. Той е собственост на „Сити Футбол Груп“ и оттук минават много талантливи футболисти. В крайна  сметка сега те продават Манфред Угалде на Твенте. Българският национал Филип Кръстев (21 години) и бразилският нападател Артур Салес (20 години) също вероятно ще бъдат продадени“, пише сайтът voetballkrant.com.

Startphoto.bg
67 снимки

Белгийците не разкриват къде ще отиде Кръстев, но според последните информации той е следен от турския шампион Галатасарай. Грандът бил готов да плати 4 милиона евро за правата му.

Според други източници интересът към бившия халф на Левски е голям. Името му се свързва още с Монако, Реал Сосиедад, Байер Леверкузен и Фейенорд. Кръстев е желан и от елитен белгийски клуб.

По-рано пък стана ясно, че германският Кайзерслаутерн също е започнал сериозна офанзива за привличането на талантливия полузащитник.