Легендата на българския футбол Христо Стоичков ще занесе своя най-ценен трофей - Златната топка в Банско и за първи път неговата "История" ще се разписва високо в планината. Това ще стане навръх неговия рожден ден на 8 февруари, когато Камата ще навърши 58 години.
 
Събитието ще е на едно от несравними с красотата си кътчета в България - Бъндеришка поляна. Там Банско отново е домакин на едно от най-големите международни състезания, които ще има у нас през годината.
 
"Искам да изкараме един страхотен ден. Знаете, че навършвам 58 години. Спомените са големи - 5 шампионски титли на Испания все с №8. Очаквам ви на "Бъндеришка поляна"! Знаете, че Банско ми е на сърцето", заяви Стоичков във видеообръщение.
 
Подписването на книгите ще продължи точно два часа и половина в пресцентъра на "Бъндеришка поляна". Никога в живота си Камата не е празнувал рожден ден с толкова много хора.
 
По повод празника си, Стоичков обяви още една изненада- Той обяви свободен вход за всички, които ще посетят неговата Зала на славата в София на 8 февруари. 
 
"Заповядайте, за да се насладите на най-ценните трофеи в кариерата на Камата. Нашият екип е готов да ви разкаже историята на всеки един експонат. Обещаваме, че ще предизвикаме положителни емоции у вас поне 58 пъти!