Започваме с поздрав за Лудогорец за успеха им в Лига Европа. Може би една от причините бе, че футболистите тренираха главички дори в свободното си време в стил Меси/Суарес.

източник: Instagram

Все пак ни се искаше днес да видим в профилите на Лудогорец повече снимки на прекрасната футболна публика в Разград. Берое, например, сложи във Фейса цели 60 от мача с Ботев!

Диетата на футболистите често е обект на социалните мрежи. Михаил Александров (Аресенал Тула) радва душата с фиеста от мазнини и въглехидрати, замесена лично от него. Това е лъч светлина на фона на море от омлети, направени от белтъци, и гарнирани със зеленчуци.

източник: Instagram

Петко Христов (Фиорентина)  хапва пица в центъра на Флоренция,  а героят срещу Холандия, Спас Делев, слуша духова музика някъде в Полша. Сигурно пие бира, но се е сетил да скрие бутилката от кадър.

източник: Instagram

Хората в Русе се чудят защо баристърът на Дунав изчезна от социалните медии. Кафенцата ни липсват!

източник: Instagram

Фернандо Виана от Ботев показва пеещите фонтани на Пловдив на феновете си в Бразилия и твърди, че се чувства като у дома в града под тепетата.

Фернандо Виана

източник: Instagram

Използването на домашни любимци за реклама е цяла наука. Кучето на Тиаго Родригес от ЦСКА е достойно за Супер Боул праймтайм.

куче

източник: Instagram