Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон понася жестока критика за представянето си на "Голд Къп" и бе обвинен за отпадането на страната си Хаити от надпреварата. Отборът завърши последен в група с Мексико, Катар и Хондурас. Футболистът на "червените" се отчете с гол от дузпа срещу катарците.

На стори в "Инстаграм" Назон сподели, че няма нищо против критиките, но нещата са станали прекалени, когато се е стигнало до обиди срещу семейството му.

"Виждам много неблагодарни хора. Тези, които ме критикуват - добре. Хората, които обиждат мен и семейството ми… забравихме ли вече? Добре, ще видим. Когато държите бижу в ръцете си, не знаете как да го оцените", обърна се Назон към критиците.

Той беше нападнат и от бившия национал на Хаити Кервенс Белфорт, който в момента е без отбор и няма мачове за страната от 2017 година. Назон отговори на 31-годишния си сънародник в "Туитър", след което изтри публикацията си.

"От първия ден, в който стъпих в националния, той ревнуваше, искаше да се конкурира с мен. Днес, той е на 60 години, търси шум. Братко, отиди си гледай децата, вместо да говориш глупости. Животът те е разглезил много", гласеше написаното от Назон.

Нападателят на "червените" не се фокусира единствено върху негативното и благодари на верните си фенове с видео в социалните мрежи.