Старши треньорът на Лудогорец – Анте Шимунджа, сподели след успеха на неговия тим над Левски във финала за Суперкупата на България, дошъл след изпълнение на дузпи, че е доволен, защото играчите му са останали фокусирани и са показали здрав дух в критичните моменти от двубоя.

„Мисля, че се получи добър мач. Първото полувреме Левски беше по-добър, защото не играхме така, както искахме. По съвсем различен начин играхме обаче през второто полувреме и бяхме по-добри. Дузпите са лотария, имахме малко късмет в края. Вярвам, че мачът беше много добър за зрителите, защото срещу Левски и всички тези фенове беше страхотно да се играе“.

Антон Узунов
18 снимки

„Рома? Имаме Хебър преди Рома“.

„Два пъти допуснахме грешки, а Левски има качеството да ни накаже и го направи. Трябва да се поучим от тези грешки. Това, което ме радва е, че дори, когато допуснахме гол толкова късно, ние останахме фокусирани и показваме здрав дух в мача“.

LAP.bg
85 снимки

„Не играхме както искахме през първото полувреме. Показахме съвсем различно лице – не искахме да играем с дълги топки, искахме да запазим формацията, да владеем топката, но всичко беше обратното. Трябваше да реагирам на почивката“, заяви Шимунджа.