Президентите на ФИФА и УЕФА - Джани Инфантино и Александър Чеферин, изпратиха лични поздравления към президента на БФС Борислав Михайлов по случай 59-ия му рожден ден.

Ето какво написаха от футболната ни централа:

Президентът на ФИФА Джани Инфантино и колегата му от УЕФА Александър Чеферин изпратиха лични поздрави по случай 59-ия рожден ден на Борислав Михайлов.

⚽️ Ръководителят на световната централа се обърна към българския си колега с думите: "Честит рожден ден! Скъпи г-н президент, скъпи Боби, на този много специален ден си позволявам да ти честитя празника и да ти отправя най-топли пожелания за късмет, щастие, добро здраве и успехи. Изминалата година ни изправи пред много предизвикателства, но въпреки това демонстрира и подчерта изключителната сплотеност и солидарност на цялото световно футболно семейство, и бих желал да изкажа своите благодарности за усърдната ни съвместна работа.

Още веднъж честитя празника и се надявам да имаме възможност да се видим скоро". ⚽️ От своя страна президентът на УЕФА Александър Чеферин изпрати на Борислав Михайлов възпоменателен плакет и пожелания за здраве и успехи начело на българския футбол.

УЕФА и ФИФА