Отритнатият от Левски преди години френски нападател Санти Нгом продължава да катери върхове в кариерата си. Атакуващият футболист се обвърза за следващите три години и половина с петия в класирането на Франция Нант. 

Договорът му е бил предложен по личното настояване на наставника на "канарчетата" Клаудио Раниери. Досега той имаше контракт с аматьорската формация на тима и беше промотиран за два двубоя в първата формация. 

В тях се е понравил с качествата си на водещия специалист и той е преценил, че ще му трябва в дългосрочен план и го обвърза до 2021 г. Самият футболист е изключително щастлив от този факт. 

"Пазех надежда, че нещата ще се наредят за мен след всички разочарования до момента. Благодарен съм, че ми беше гласувано доверие. Оттук-нататък само мога да спечеля от работата си с Раниери в Нант."

"Отвори ми се една малка възможност и аз се възползвах от нея. А сега има толкова много работа пред мен. Затова ще пренебрегна всички странични неща и ще се докажа на терена", заяви Нгом пред сайта на клуба.