Спомняте ли си Санти Нгом? Вероятно не или нещо съвсем смътно ви се пробужда в съзнанието, свързано с това име. Това е всъщност нападателят, на когото ще разчита Клаудио Раниери в гостуването на ПСЖ заради проблемите в атака. 

Но защо е толкова интересно какви са кадровите проблеми на Нант, макар и преди мач с хегемона от Париж? Ами поради простичката причина, че преди няколко години този играч имаше договор с Левски. 

Той дойде в тима точно преди зимната пауза, но дори не изкара края на подготовката и беше освободен. Преди това се опита да се докаже и с екипа на Пирин, но в крайна сметка нещата му у нас не потръгнаха, беше обявен за колосално менте и се прибра във Франция. 

Там тръгна по ниските дивизии, преди през лятото да бъде взет в дублиращия отбор на Нант. А на 4 ноември записа официалния си дебют в Лига 1, след като се появи като резерва в мача с Тулуза. 

Интересното е, че в юношеските си години той е преминал през ПСЖ, а сега ще има възможност да се появи на "Парк де Пренс", но с екипа на "канарчетата". Всичко зависи обаче само от Раниери, който съзря потенциала в него.