НСА победи драматично като гост шампиона Локомотив Стара Загора с 4:3 в мач от женското футболно първенство на България. Старозагорки поведоха с 2:0, но допуснаха изравняване. През втората част домакините отново излязоха напред в резултата преди националката Полина Ръсина да каже последната си дума. С два гола тя донесе победата на НСА, който вече е лидер в класирането с пълен актив от точки - 15.
 
Локомотив поведе в резултата с гол на капитана Николета Бойчева, а малко по-късно резултатът бе удвоен. НСА се завърна в срещата с попадение на Полина Демирева, а първото полувреме завърши при резултат 2:1.
 
В началото на втората част Преслава Йорданова изравни за столичанки, но Локомотив се съвзе от удара и отново поведе в резултата след гол на Яница Иванова. В герой за гостуващия отбор се превърна Полина Ръсина, която си спечели дузпа, която самата тя реализира, за да направи резултата 3:3, а след това с удар от далечно разстояние вкара победния гол за НСА.
 
В други резултати от кръга, Лудогорец победи София Лейдис с 10:1, Севлиево Лейдис постигна успех като гост срещу ЛП Супер спорт с 2:0, Пирин Благоевград надви Енко в Пловдив с 3:0, а Спортика Благоевград победи служебно Риал Ковачевци със 7:0, след като двубоят е прекратен в 30-ата минута при резултат 4:0 за Спортика.