Треньорът на ЦСКА Любо Пенев коментира поражението за Суперкупата на България с 0:4 от Лудогорец.

"Спокоен човек съм, имам характер, темперамент, разговорях и с фетболистите след мача, без драми, това е спорт, състезание, надпревара, единият ще спечели, другият ще загуби. Допуснахме много сериозни грешки, ще се поучим, най-важното, което мога да кажа след мача", започна Пенев.

"Те са умни, интелигентни, тренират добре. Подготовката протече много добре, свършихме доста работа, влизаме в Европа в четвъртък, след това идва и първенството. Отчитам сериозните грешки, които допуснахме, ще се работи и ще ги отстраним", добави той.

"Не успяхме да влезем в битката и да я водим, добре играхме 10-15 минути, имахме и ситуации, не успяхме да бъдем в битката 90 минути. До последно искахме да играем и да победим, допуснахме сериозни грешки, ще имам разговори с футболистите и отбора. Имаше желание нещо да се получи, трябва да изглеждаме по коренно различен начин, ние сме ЦСКА, ще тичаме, ще се борим", каза още треньорът.

"В групата трябва да са 18 човека. Има травми от предишния сезон, това са от удари, нямаме мускулни травми, това е контактен спорт, това винаги съществува, мускулни травми, много добре се справяме. За мен лично, тази загуба идва в един много точен момент, тя идва в перфектния момент".

"Тиаго беше основен футболист, пробваме различни варианти, ще се получат нещата, стъкмяваме нещата, беше основен футболист, отразява се, трябва да започнем да играем добре, да печелим и да вкарваме голове. Благодаря на феновете, които подкрепят играчите и мен. Винаги ще разчитаме на тази подкрепа", добави треньорът.